2-årig kommune- og sentrumskart for Vågsøy kommune

Kart_kontaktinfo - Klikk for stort bileteKart_kontaktinfo Reisemål Stryn & Nordfjord (RS&N) vil utarbeide eit kommune- og sentrumskart for Vågsøy. Eit slikt kart har vore etterspurt lenge og det skal etter planen vere klart til sommersesongen. Her kan alle som ynskjer få høve til å kjøpe seg synlegheit med ei lita oppføring eller annonse.

Distribusjon: Turistinformasjon, hotel, campingplassar, restaurantar, busstasjon, aktivitetsbedrifter, fyr, kafear, butikkar, bensinstasjonar, gjestehamn osv. Alle som kjøper annonse får kart til bruk i si bedrift.

Varigheit: Toårig.

Bestillingsskjema med prisoversikt finn du her (PDF, 858 kB). Bestillingsfrist 25.04.2014.
Evt. kan ein kontakte Reisemål Stryn & Nordfjord på mail@nordfjord.no eller på telefon 57 87 40 53.