Aktivitetskalender

Kalender - Klikk for stort bilete Etter lang tids venting har vi endelig en aktivitetskalender som fungerer.

Det gjenstår enda litt finpuss før alt er helt som vi ønsker. Vi tar derfor svært gjerne i mot tilbakemelding fra brukerne på hva som er bra, og hva som kan bli bedre.

Selve aktivitetskalenderen finner du her.

For å registrere en organisasjon eller en aktivitet må du følge instruksjonene i brukerveiledningen som du finner her (PDF, 271 kB)

Vi har ikke lagt ut direktelink til registrering og pålogging ennå. Dette skyldes at kalenderen trenger noe finpuss, og at manualen må leses og følges for at registreringsprosessen skal fungere.

NB! Det er svært viktig at du noterer ned brukernavn og passord, da vi ikke har mulighet til å gjenopprette/opprette nytt om du skulle miste det. Da er eneste alternativ å slette organisasjonen og hendelsene for deretter å legge ut alt på nytt.

Alle nye organisasjoner og hendelser må godkjennes av kommunen før de blir publisert til kalenderen. Nye arrangementer vil derfor ikke bli publisert i tidsrommet som faller utenom kommunens ordinære kontortid.

Vi kommer etter hvert til å legge til flere kategorier, men da dette er en oppgave som må utføres av vår leverandør, vil vi vente til vi har fått inn en del forslag slik at vi kan ta dette videre med leverandøren i en og samme operasjon.

Har du forslag til forbedringer, kan du sende forslag til post@vagsoy.kommune.no

Publisert av Tor Einar Andersen. Sist endra 02.11.2018
a - a - a
Facebook Facebook
Fiks Gata Mi Fiks Gata Mi
Måløy kino Måløy kino
Måløy legekontor Måløy legekontor
Måløy Vekst Måløy Vekst
Nordfjordhallen Nordfjordhallen
Kinn kommune Kinn kommune
Opplev Måløy Opplev Måløy
UNG i Vågsøy UNG i Vågsøy
Vågsøy folkebibliotek Vågsøy folkebibliotek
Vågsøy frivilligsentral Vågsøy frivilligsentral
     
Vågsøy kommune - Gate 1 120 - Postboks 294 - 6701 Måløy - post@vagsoy.kommune.no
Login for redigering